Servicepunt werk
Servicepunt werk

Voor ieder anders

Kaderkleur

Ik ben werkgever

SPW brengt u graag in contact met enthousiaste kandidaten. Mensen met een verhaal. Gemotiveerd om weer aan de slag te gaan.

Kaderkleur-werken-bij

Subsidies

Als werkgever kunt u gebruik maken van verschillende mogelijkheden en subsidies. Nog meer reden om een samenwerking met ons aan te gaan.

Kaderkleur-servicepunt

Ik zoek werk

Toe aan een nieuwe start? Zin om je talenten in te zetten? Sla met behulp van SPW een nieuwe weg in. Ons team staat voor je klaar. 

Voor ieder anders

SPW staat klaar voor mensen die opnieuw een kans verdienen. Mensen die gemotiveerd zijn aan de slag te gaan. Mensen met een verhaal. Dit verhaal is voor ieder anders. We luisteren goed en oordelen niet. SPW helpt mensen aan werk en bouwt mee aan hun toekomst. We denken buiten kaders en staan open voor niet voor de hand liggende dromen. Ook werkgevers bieden we maatwerk. Ons doel is deuren te openen.

Servicepunt Werk (SPW) helpt inwoners van de Kust-, Duin- en Bollenstreek aan werk. We zetten ons in voor personen die vallen onder de zogenaamde Participatiewet, Statushouders of mensen die behoren tot het Doelgroepregister. Dit register bevat personen die binnen de banenafspraak vallen: mensen die onder de Participatiewet vallen en van wie UWV op verzoek van de gemeente vaststelt dat zij niet 100% van het wettelijk minimumloon kunnen verdienen.

 

 

Tot slot zet ons team zich in voor leerlingen die uitstromen vanuit het praktijkonderwijs (PRO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). We doen er alles aan om te voorkomen dat zij een grote afstand tot de arbeidsmarkt krijgen.

Voor elke doelgroep is een passend scala aan hulpmiddelen beschikbaar die aansluiten bij de behoeften van de kandidaat en die van de werkgever.

Nieuws

Raak betrokken bij Servicepunt Werk en omgeving. Berichtgeving over kandidaten waar we éxtra trots op zijn, langlopende contracten, belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving en ander nieuws waar we u graag van op de hoogte stellen. 

Interessante rondleiding bij Hemlock
20-02-2018

Vandaag zijn medewerkers van het Servicepunt Werk op uitnodiging van Kring Bedrijven Bollenstreek (KBB) rondgeleid bij de Hemlock Group. Een mooi bedrijf met een familiaire cultuur, gespecialiseerd in winkelinrichting en interieurbouw. 

Proefplaatsing bij AH zorgt voor tevreden gezichten
13-02-2018

Vandaag is een van onze cliënten gestart bij de Albert Heijn in Voorhout. Deze 24-jarige dame is enthousiast aan de slag gegaan voor 3 dagen per week, gedurende 4 uur per dag. Het betreft een proefplaatsing. We wensen haar veel succes toe!

Ook geïnteresseerd in een duurzame plaatsing? Er zijn verschillende mogelijkheden! Check 
http://www.servicepunt-werk.nl/nl/creeer-kansen/subsidiemogelijkheden/ 

Subheading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dignissim fermentum sapien eget congue. Integer blandit cursus ex in vehicula. Suspendisse congue dui sapien, eu dignissim nisl placerat eu.