Servicepunt werk
Servicepunt werk

Voor ieder anders

Kaderkleur

Ik ben werkgever

SPW brengt u graag in contact met enthousiaste kandidaten. Mensen met een verhaal. Gemotiveerd om weer aan de slag te gaan.

Kaderkleur-werken-bij

Subsidies

Als werkgever kunt u gebruik maken van verschillende mogelijkheden en subsidies. Nog meer reden om een samenwerking met ons aan te gaan.

Kaderkleur-servicepunt

Ik zoek werk

Toe aan een nieuwe start? Zin om je talenten in te zetten? Sla met behulp van SPW een nieuwe weg in. Ons team staat voor je klaar. 

Voor ieder anders

SPW staat klaar voor mensen die opnieuw een kans verdienen. Mensen die gemotiveerd zijn aan de slag te gaan. Mensen met een verhaal. Dit verhaal is voor ieder anders. We luisteren goed en oordelen niet. SPW helpt mensen aan werk en bouwt mee aan hun toekomst. We denken buiten kaders en staan open voor niet voor de hand liggende dromen. Ook werkgevers bieden we maatwerk. Ons doel is deuren te openen.

Servicepunt Werk (SPW) helpt inwoners van de Kust-, Duin- en Bollenstreek aan werk. We zetten ons in voor personen die vallen onder de zogenaamde Participatiewet, Statushouders of mensen die behoren tot het Doelgroepregister. Dit register bevat personen die binnen de banenafspraak vallen: mensen die onder de Participatiewet vallen en van wie UWV op verzoek van de gemeente vaststelt dat zij niet 100% van het wettelijk minimumloon kunnen verdienen.

 

 

Tot slot zet ons team zich in voor leerlingen die uitstromen vanuit het praktijkonderwijs (PRO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO). We doen er alles aan om te voorkomen dat zij een grote afstand tot de arbeidsmarkt krijgen.

Voor elke doelgroep is een passend scala aan hulpmiddelen beschikbaar die aansluiten bij de behoeften van de kandidaat en die van de werkgever.

Nieuws

Raak betrokken bij Servicepunt Werk en omgeving. Berichtgeving over kandidaten waar we éxtra trots op zijn, langlopende contracten, belangrijke wijzigingen in wet- en regelgeving en ander nieuws waar we u graag van op de hoogte stellen. 

SPW kleurt mee
21-04-2018

Als je zo gericht bent op werknemers en werkgevers uit de Kust-, Duin- en Bollenstreek, kan het eigenlijk niet anders dan dat SPW meerijdt in de Bloemencorso. En wat wás het leuk! Trots op onze mooie auto...

Geknokt en gekregen
14-04-2018