Recent nieuws

Hieronder vindt u ons nieuwsoverzicht met berichten over de wereld binnen en rondom SPW.

Bezoek onze banenmarkt op 5 april!
22-03-2018

Op donderdag 5 april 2018 organiseert het Servicepunt Werk Duin- en Bollenstreek (SPW) in samenwerking met UWV WerkgeversServicepunt Holland Rijnland een banenmarkt.

Maatwerk mogelijk voor individuele werknemers met arbeidsbeperking
19-03-2018

Bij onze samenwerkingspartner ISD Bollenstreek zijn vragen binnengekomen over de vergoeding die werkgevers ontvangen als zij een werknemer met een arbeidsbeperking in dienst nemen. Aanleiding hiervan is een artikel dat in het Leidsch Dagblad heeft gestaan.

 

 

Schip ahoi!
11-03-2018

Hoe leuk is dat?! Aan de slag als matroos op dit prachtige schip van Rijkswaterstaat in Scheveningen. Door een Indicatie banenafspraak krijgt onze kandidaat deze mooie kans. De komende zeven maanden gaat hij elke week de Noordzee op. 

Wij zijn trots en wensen hem veel succes en werkplezier!

Afval Loont trots op award!
09-03-2018

Aanwezig bij het Diner Grand Finale! Een heerlijke avond, mede georganiseerd door Meerbusiness Duin- & Bollenstreek, waar Servicepunt Werk de Aanmoedigingsprijs voor meest maatschappelijk betrokken ondernemer uitreikt.

 

Peanuts!
26-02-2018

Jesse gaat pindakaas maken. Vandaag is hij gestart bij de Pindakaasfabriek in Sassenheim, VANMAX. Hij is betrokken bij het hele proces: vanaf het mengen van de ingrediënten tot aan het vullen van de potten én het verpakken in dozen.

Interessante rondleiding bij Hemlock Group
20-02-2018

Vandaag zijn medewerkers van het Servicepunt Werk op uitnodiging van Kring Bedrijven Bollenstreek (KBB) rondgeleid bij de Hemlock Group. Een mooi bedrijf met een familiaire cultuur, gespecialiseerd in winkelinrichting en interieurbouw. 

Statushoudster blij met stageplaats bij Zeeman
19-02-2018

Farah, een statushoudster uit Syrië, is vandaag vol enthousiasme gestart bij Zeeman Hillegom. Zij heeft een stageplaats aangeboden gekregen en gaat voor de komende 3 maanden 24 uur per week aan de slag als winkelmedewerkster. Haar eerste werkervaring in Nederland! 

Proefplaatsing bij AH zorgt voor tevreden gezichten
13-02-2018

Vandaag is een van onze cliënten gestart bij de Albert Heijn in Voorhout. Deze 24-jarige dame is enthousiast aan de slag gegaan voor 3 dagen per week, gedurende 4 uur per dag. Het betreft een proefplaatsing. We wensen haar veel succes toe!

Ook geïnteresseerd in een duurzame plaatsing? Er zijn verschillende mogelijkheden! Check 
http://www.servicepunt-werk.nl/nl/creeer-kansen/subsidiemogelijkheden/ 

Statushouder aan de slag als gipstechnieker
06-02-2018

Weer zo'n prachtig voorbeeld van een plaatsing waar we enorm trots op zijn! Na een vlotte selectieprocedure heeft Ayman de functie van gipstechnieker veroverd.

Kansen geboden in de sierteelt
26-01-2018

Met veel plezier werken Tedros en Awet in de tuinbouw, dankzij de bemiddeling en persoonlijke begeleiding van Cirkel Rond.

Statushouders aan het werk bij Rijndorp installaties
25-01-2018

Vier  Eritrese jongeren uit Katwijk zijn geplaatst bij Rijndorp Installaties in Zoeterwoude. Na een voortraject van vier maanden hebben ze een arbeidsovereenkomst gekregen.

De Job Club is van start!
25-01-2018

Vandaag vond de kick off plaats van de Job Club! 10 kandidaten krijgen tijdens 12 workshops net dat laatste zetje om een passende baan te vinden.

Tien touringcars vol; trots en dankbaar!
15-01-2018

Januari is zo'n maand dat je ook nog even terugkijkt. Terugkijkt op 2017, op succesverhalen, bijzondere momenten, leerpunten en unieke mensen.

Ook op zoek naar gemotiveerde medewerkers?
04-01-2018

SPW staat ook in 2018 klaar voor kandidaten en werkgevers. Beide partijen helpen wij graag op weg. We luisteren naar wensen en verhalen. Voor ieder anders.

Statushouders aan de slag in tuinbouwsector
18-12-2017

Servicepunt Werk (SPW) is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Cirkelrond om statushouders aan het werk te helpen binnen de tuinbouw. Cirkelrond, gevestigd in Leiderdorp, richt zich op arbeidsbemiddeling en onderscheidt zich door intensieve aandacht te geven aan het voor- en natraject.

Mooi artikel in "Het Ondernemersbelang"
27-11-2017

In het Ondernemersbelang vertelt Roger Oomen, manager van SPW, over onze dienstverlening en wat wij hierin kunnen betekenen voor werkgever en kandidaat.

SPW on the road
18-11-2017

SPW heeft een nieuwe huisstijl. Met prachtige mensen, met hun eigen verhaal, hun eigen droom. En die is voor ieder anders. SPW biedt daarom maatwerk.

SPW aanwezig bij lezing Annemarie van Gaal
16-11-2017

Op dinsdag 14 november vond in de Muze in Noordwijk de bijeenkomst ‘De crisis voorbij kan het geld nu rollen?’ plaats. Deze bijeenkomst was georganiseerd door Bibliotheek Noordwijk in samenwerking met de Gemeente Noordwijk.

Xenos en SPW slaan handen ineen!
15-11-2017

In Xenosfiliaal Noordwijk zijn onlangs drie kandidaten betaald aan het werk gegaan. Hiermee ontstaat een mooie afspiegeling van de maatschappij.

Jaarcontract na geslaagde stage!
08-11-2017

Jonathan Valk heeft na een geslaagde stage een arbeidsovereenkomst gekregen voor de duur van een jaar met ingang van 1 oktober 2017 bij The Cruquius Outlet Factory BV.

Statushouders en reguliere kandidaten plaatsen zonnepanelen door heel Nederland
01-11-2017

Servicepunt Werk en Niyata Renewable Energy hebben een samenwerkingsovereenkomst  gesloten. SPW stelt 33 kandidaten voor, waaronder een groot aantal statushouders.